Zaterdag 6 juli Def Americans
Gevangenis De Rode Pannen in Veenhuizen.

Nog even en dan kunt u genieten van het concert op het terrein van gevangenis De Rode Pannen in Veenhuizen. Het gaat een bijzonder concert worden op een unieke locatie!

Om u van de juiste informatie te voorzien geven we alvast antwoord op de meest gestelde vragen.

Waar kan ik parkeren?
Volg de borden van het Gevangenismuseum en vervolgens de P Gevangenismuseum. Op het grote parkeerterrein van het Gevangenismuseum kunt u gratis parkeren. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars die u de weg wijzen naar het terrein van De Rode Pannen (5 minuten lopen). Waar moet ik naar toe voor het diner?
Als u vooraf een diner heeft geboekt kunt u vanaf het parkeerterrein naar de hoofdingang van het Gevangenismuseum lopen (5 minuten). U kunt zich bij de balie melden. Het diner vindt plaats in het museumrestaurant tussen 18.00-19.30 uur. Voorafgaand aan het diner kunt u vanaf 17.00 uur het Gevangenismuseum bezoeken. Hoe laat begint het concert?
Het terrein is open voor publiek vanaf 19.00 uur. Het concert begint om 20.00 uur. Voordat het concert begint is het mogelijk om even een kijkje te nemen in gevangenis De Rode Pannen. Is er eten en drinken te koop op het terrein?
Ja, er is een snackwagen en een bar. U kunt munten kopen bij de ingang van het terrein. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Slecht weer
Zorg indien nodig voor regenkleding en waterdichte schoenen of laarzen. Het concert vindt plaats op grasland. Paraplu's zijn niet toegestaan. Invaliden
Is er een plek op het terrein voor rolstoelgebruikers gereserveerd? Het terrein (gras) is lastig bereikbaar voor rolstoelgebruikers. We zorgen voor een goede plek vooraan. Er is helaas geen invalidentoilet aanwezig. Mogen we een (klap)stoeltje meenemen?
Ja dat mag, maar raden we af omdat er alleen maar staanplaatsen zijn. U loopt een grote kans dat u zittend op uw stoel geen goed zicht heeft op het podium. Op het terrein zelf staan ook verschillende bankjes om op te zitten.

Om de doorloop te bevorderen vragen we u om de kaarten binnen handbereik te houden met de QR code naar boven.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en zien u graag op 6 juli!

Het Gevangenismuseum